Investeringer er blevet meget populære, og hvis du har din egen virksomhed, så kan du også investere nogle af pengene, som du har i den. Det er meget nemt at komme i gang, og det koster nærmest ingen ting.

Dette kræves der for at komme i gang

For at komme i gang er det vigtigt, at du har en såkaldt LEI kode. Denne kode identificerer din virksomhed globalt – ligesom et CVR-nummer gør i Danmark. Dette er blevet indført for at have bedre kontrol over, hvem der investerer på de globale markeder. Det er selvfølgelig ikke så godt, at det koster penge at få sådan en kode, men det er heldigvis muligt at få en billig LEI kode. Du kan erhverve dig en billig LEI kode – klik her for at gøre det.

Hvordan kan man investere med sin virksomhed?

For at komme i gang med investeringer gennem din virksomhed, så skal du have oprettet dig en handelskonto et sted. Der er rigtig mange forskellige steder, hvor du kan få sådan en konto. Mange gør det igennem deres bank, hvor de har deres erhvervskonto. Dette er dog ikke altid den bedste løsning, fordi deres kurtage typisk er meget højere end alternativerne.

 

En meget god mulighed er at anvende Saxo Bank til investeringer igennem din virksomhed. Dette skyldes, at de har nogle meget gode gebyrer, og det er relativt nemt at oprette en konto. Det er dog vigtigt, at du har anskaffet dig din LEI kode, før du går i gang. De spørger nemlig om den, når du opretter din konto.

 

Hvis du undrer dig over om du allerede har en LEI kode, så har du nok ikke en. Man skal nemlig forny dem hvert år, så hvis du ikke har betalt for en det seneste år, så har du ikke en gyldig LEI kode. Du kan tjekke information og gyldighed af en LEI kode inde på mange forskellige hjemmesider, der minder om CVR registeret. Disse er typisk gratis at benytte.

 

For overhovedet at komme i gang med investeringer, så skal man selvfølgelig have pengene og en såkaldt erhvervskonto. Der findes mange banker, hvor du kan få sådan en konto, men hvis du klikker på ovenstående link, så vil du kunne finde en meget god sammenligning af erhvervskonti samt deres priser. Markedet er desværre ikke så transparent, som det måske burde være. Mange har problemer med at få sådan en konto.