Hvornår skal man begynde med rynkecreme?

Der findes et hav af rynkecremer på markedet, men hvornår skal man egentligt gå i gang med at bruge rynkecreme? Det skal vi kigge lidt nærmere på her, så du kan være helt sikker på hvornår du skal gå i gang for at forebygge bedst muligt.

Forebyg tidligt

Det er en god ide at begynde at forebygge før du er i en alder, hvor dette med rynker overhovedet er et problem. Mange begynder med rynkecremer i midten til slutten af 20erne. Men det er aldrig for sent at få i gang.

Der er bare flere måder at forebygge på, og nogle af dem har slet ikke noget at gøre med rynkecreme i sig selv. Du kan nemlig undgå en masse rynker, hvis du bare lægger et meget vigtigt, lille trind til i din hudplejerutine, allerede i dag – nemlig solfaktor. Det er mange, der tror de kun skal bruge solfaktor, når de soler sig på stranden om sommeren, men det kan ikke komme længere væk fra sandheden. Solfaktor er nemlig noget du burde tage på hver dag hele året. Det er nemlig det vigtigste trind for at forebygge mod rynker, mens rynkecreme behandler dem, du uundgåeligt får. Du burde bruge solfaktor med minimum faktor 30, og gerne SPF 50 – enten med fysisk eller kemisk filter. Man kan også få en dagcreme med solfaktor, der gør det lidt nemmere at huske på. Det er faktisk også sådan, at man skal bruge solfaktor selv om der er overskyet udenfor.

Det kan nemlig godt betale sig at begynde at forebygge tidligt, men det forudsætter at man vælger de helt rigtige cremer og ingredienser, når man skal vælge rynkecreme. Der er altså ikke noget med at vælge en rynkecreme, der ikke virker, og så blive ved med at bruge den. Men hvor god virker egentligt rynkecremer?

Hvad kan en god rynkecreme?

En god rynkecreme behandler de rynker, der er opstået. Det sker jo for alle, også uanset om du er god til at forebygge og bruge solfaktor. Der er mange rynkecremer hos bapoon.dk som du kan vælge mellem, der har en række spændende aktive ingredienser, der kan hjælpe dig til at blive kvit rynker og fine linjer. Retinol og c-vitamin er ingredienser, der er specielt populære lige nu, men som man skal bruge med forsigtighed. Det kan du læse alt om i din beauty guide på nettet.

3 Kommentarer

 1. Lorenzo

  You have made some really good points there.
  I looked on the internet for more information about the issue and found most individuals
  will go along with your views on this site.

 2. gameaco.com

  Saya telah telah menjelajah online lebih dari 3 jam hari ini, namun saya tidak pernah
  menemukan artikel menarik seperti milik Anda. It’s cukup
  berharga bagi saya. Dalam pandangan saya, jika semua pemilik situs web
  dan blogger membuat konten yang baik seperti yang Anda lakukan, web akan menjadi a jauh lebih berguna
  dari sebelumnya.

  Check out my web-site; Apk joker123 gaming (gameaco.com)

 3. 918kayaapk android

  Hi! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would
  be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.

  My page – 918kayaapk android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2021 it-profil.dk

Tema af Anders NorenOp ↑