Categories
Diverse

Spis hårvitaminer og styrk dit vintertrætte hår

Er dit hår trist og spaltet? Måske tørt og beskadiget af vind og vejr, så skulle du overveje at spise nogle hårvitaminer, som styrker og plejer dit hår, så det får glansen tilbage. Lad os se på, hvad hårvitaminer kan gøre for dit hår.

Du kender det sikkert. Dit hår er spaltet, beskadiget og lidt slatten at kigge på – og det er faktisk rigtig træls. De fleste vil jo gerne have glansfuldt hår, som strutter af sundhed og styrke. Heldigvis kan du gøre noget ved. Du kan nemlig spise hårvitaminer, som styrker håret og giver det mere fylde.

Find de bedste hårvitaminer

Når du spiser de bedste hårvitaminer, så giver du dit hår næringsstoffer, som giver håret gode forudsætninger for at vokse og blive stærkere. Vitaminerne vil også på sigt reparere dit beskadiget hår og styrke hårsækkene. Når hårsækkene i hovedbundet er sunde, så giver det faktisk en sundere hårvækst med mere fylde og glans. Der er selvfølgelig mange andre ting, som du også kan gøre for at styrke dit hår. Lad os se på nogle af dem.

Få tips til dit hår

Det er altid en god ide ikke at tørre sit hår, men duppe håret tørt i stedet for. Så slider du ikke så meget på det og får det heller ikke til at se slidt og tørt ud. Du skal for så vidt muligt også prøve at undgå for meget sol. Det tørrer nemlig håret og kan også blege det lidt. Saltvand og klorvand er heller ikke sundt for håret. Det kan derfor være en god ide at pleje håret godt med gode produkter, som styrker og nærer håret – og så supplere op med gode. Hårvitaminer, som giver det pleje indefra, så at sige. Læs mere på hair-blog.dk

Du kan finde masse gode råd om hårpleje og skønne produkter på ovenstående blog og på den måde finde en masse brugbar information om, hvordan du når bedst i mål med at styrke og pleje dit hår, så du får et sundt og glansfuldt hår. Husk at der kan gå noget tid før produkterne virker fuldt ud.

Categories
Diverse

Hvornår skal man begynde med rynkecreme?

Der findes et hav af rynkecremer på markedet, men hvornår skal man egentligt gå i gang med at bruge rynkecreme? Det skal vi kigge lidt nærmere på her, så du kan være helt sikker på hvornår du skal gå i gang for at forebygge bedst muligt.

Forebyg tidligt

Det er en god ide at begynde at forebygge før du er i en alder, hvor dette med rynker overhovedet er et problem. Mange begynder med rynkecremer i midten til slutten af 20erne. Men det er aldrig for sent at få i gang.

Der er bare flere måder at forebygge på, og nogle af dem har slet ikke noget at gøre med rynkecreme i sig selv. Du kan nemlig undgå en masse rynker, hvis du bare lægger et meget vigtigt, lille trind til i din hudplejerutine, allerede i dag – nemlig solfaktor. Det er mange, der tror de kun skal bruge solfaktor, når de soler sig på stranden om sommeren, men det kan ikke komme længere væk fra sandheden. Solfaktor er nemlig noget du burde tage på hver dag hele året. Det er nemlig det vigtigste trind for at forebygge mod rynker, mens rynkecreme behandler dem, du uundgåeligt får. Du burde bruge solfaktor med minimum faktor 30, og gerne SPF 50 – enten med fysisk eller kemisk filter. Man kan også få en dagcreme med solfaktor, der gør det lidt nemmere at huske på. Det er faktisk også sådan, at man skal bruge solfaktor selv om der er overskyet udenfor.

Det kan nemlig godt betale sig at begynde at forebygge tidligt, men det forudsætter at man vælger de helt rigtige cremer og ingredienser, når man skal vælge rynkecreme. Der er altså ikke noget med at vælge en rynkecreme, der ikke virker, og så blive ved med at bruge den. Men hvor god virker egentligt rynkecremer?

Hvad kan en god rynkecreme?

En god rynkecreme behandler de rynker, der er opstået. Det sker jo for alle, også uanset om du er god til at forebygge og bruge solfaktor. Der er mange rynkecremer hos bapoon.dk som du kan vælge mellem, der har en række spændende aktive ingredienser, der kan hjælpe dig til at blive kvit rynker og fine linjer. Retinol og c-vitamin er ingredienser, der er specielt populære lige nu, men som man skal bruge med forsigtighed. Det kan du læse alt om i din beauty guide på nettet.